Premierul Nicolae Ciucă afirmă joi că înscrierea „Artei cămăşii cu altiţă – element de identitate culturală în România şi Republica Moldova" în Lista Reprezentativă a Patrimoniului Cultural Imaterial al Umanităţii de către Comitetul Interguvernamental pentru salvgardarea patrimoniului cultural imaterial UNESCO ne aduce mare bucurie, dar şi prilejul să facem mai bine cunoscut întregii lumi portul nostru naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
 
”Ziua Naţională a României este cea mai potrivită pentru recunoaşterea internaţională a măiestriei şi tradiţiei româneşti. Înscrierea „Artei cămăşii cu altiţă – element de identitate culturală în România şi Republica Moldova" în Lista Reprezentativă a Patrimoniului Cultural Imaterial al Umanităţii de către Comitetul Interguvernamental pentru salvgardarea patrimoniului cultural imaterial UNESCO ne aduce mare bucurie, dar şi prilejul să facem mai bine cunoscut întregii lumi portul nostru naţional”, spune premierul în mesaj. 
 
”Mulţumesc tuturor celor care au contribuit la acest succes! Patrimoniul culturii şi valorilor, creativitatea şi autenticitatea ne definesc ca naţiune şi fac România preţuită, în prezent şi în viitor, într-o Europă a unităţii şi diversităţii”, mai spune premierul. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.