Premierul Nicolae Ciucă se întâlneşte joi cu miniştrii Energiei şi Economiei, precum şi cu conducerile ANPC, Consiliului Concurentei şi ANAF, după ce miercuri seară, zvonurile privind creşterea preţurilor la carburanţi a provocat cozi mari la benzinăriile din toată ţara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Consiliul Concurenţei anunţă că monitorizează piaţa carburanţilor şi investighează situaţiile în care preturile au crescut foarte mult fără a avea o justificare economică

Potrivit Executivului, întâlnirea este programată la ora 9:30.

Premierul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample la staţiile de alimentare cu carburant, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru declarând miercuri seară că ”Guvernul României nu va permite niciun derapaj, nicio tentativă de speculă”.

Şi ministrul Energiei, Virgil Popescu a precizat că România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanţi în benzinării. ”Vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică şi să stea la cozi”, a spus el. 

Ulterior, aproape de miezul nopţii, Virgil Popescu anunţa că a trecut pe la mai multe benzinării pentru a vedea dacă mai sunt cozi, arătând că situaţia este "calmă". "Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au înţeles că nu e cazul să intre în panică, să stea la cozi la benzinării", afirma el.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.