Premierul Nicolae Ciucă a discutat, vineri la Stockholm, cu omologul suedez Ulf Kristersson despre priorităţile agendei Uniunii Europene, cu accent pe situaţia Ucrainei, Republicii Moldova, aspectele ce ţin de energie şi de gestionarea problemei migraţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Discuţii excelente astăzi la Stockholm cu omologul meu suedez Ulf Kristersson asupra priorităţilor agendei UE, cu accent pe energie, Ucraina şi R. Moldova, gestionarea problemei migraţiei”, a scris Nicolae Ciucă, vineri pe Twitter.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă efectuează, vineri, o vizită de lucru în Regatul Suediei. El a avut întrevederi cu omologul suedez. Premierul va participa şi la Conferinţa publică cu tema „Threats and opportunities in the Black Sea area”, care va avea loc la Institutul Internaţional de Cercetare a Păcii din Stockholm.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.