Premierul Ludovic Orban anunţă că mai mai multe zile cursurile se vor desfăşura online pentru a permite pregătirea secţiilor de votare şi dezinfectarea ulterioară a claselor. Numărul de zile nu a fost încă decis, dar va fi stabilit prin ordin al ministrului educaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Ludovic Orban a anunţat vineri seară, că mai multe zile cursurile se vor desfăşura online, având în vedere organizarea alegerilor locale duinica viitoare.

”Cu siguranţă vor exista zile în care se vor desfăşura cursurile online, se vor suspenda cursurile şi se vor desfăşura online, pentru că avem nevoie de cel puţin o zi pentru a pregăpti localurile secţiilor de votare, în condiţiile în care multe localuri sunt în şcoli. De asemenea, vom avea nevoie de cel puţin o zi pentru a asigura dezinfecţia şi pregătirea claselor care au fost secţii de votare pentru reprimirea copiilor”, a afirmat premierul Ludovic Orban, vineri seară.

Potrivit acestuia, decizia finală se va lua după consultarea tuturor factorilor implicaţi.

”Când vom stabili exact nunărul zilelor în care cursurile se vor desfăşura online vom anunţa public şi, cel mai probabil, va fi decis printr-un ordin al ministrului Educaţiei”, a mai afirmat premierul.

Alegerile locale vor avea loc duminica viitoare, urmănd a fi organizate peste 18.000 de secţii de votare, cele mai multe în unităţi de învăţământ. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.