Testul pentru coronavirus al premierului Ludovic Orban este negativ, au transmis, luni, reprezentanţii Guvernului. Preventiv, premierul va rămâne izolat până joi, când se va testa din nou. Premierul Ludovic Orban şi-a anulat participarea la evenimentele anunţate luni după ce una dintre persoanele alături de care s-a aflat în studioul unei televiziuni a fost diagnosticată cu COVID-19. Şeful Executivului şi-a făcut testul pentru noul coronavirus şi s-a izolat în aşteptarea rezultatului. Realizatorul B1 TV Silviu Mănstire, care l-a avut invitat marţi în emisiune pe premier, are COVID-19. Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, au anunţat luni, că se vor testa pentru Covid-19, după ce au intrat în contact fie cu realizatorul de televiziune confirmat cu noul coronavirus, fie cu premierul Ludovic Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Testul pentru coronavirus al premierului Ludovic Orban este negativ/ El rămâne izolat până joi când va face un nou test

CITEȘTE ȘI Nicuşor Dan, Raluca Turcan şi Marcel Boloş se vor testa de Covid-19

CITEȘTE ȘI Silviu Mănăstire, moderator la B1 TV, infectat cu coronavirus: „Am o formă asimptomatică”. Marţi seară l-a avut invitat pe Ludovic Orban
”Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie a.c., a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în aceeaşi platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus”, anunţă Executivul.
 
Premierul Ludovic Orban a solicitat în luni dimineaţă efectuarea unui test pentru noul coronavirus.
”Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane”, precizează Executivul.
Prim-ministrul avea programate luni vizite de lucru la Ministerul Fondurilor Europen e,alături de primarul ales al Capitalei Nicuşor Dan, precum şi la Uzina Mecanică Bucureşti, împreună cu ministrul Economiei, Virgil Popescu, şi cu ministrul Apărării, Nicolae Ciucă.
De asemenea, avea programată şi o şedinţă a conducerii PNL la care urma să se decidă colaborarea cu PMP la nivel local, la care ar putea participa online.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.