Prim-ministrul interimar Nicolae Ciucă a declarat marţi, în prima sa apariţie publică după numirea în funcţie, că gestionarea pandemiei, aplicarea strategiei de vaccinare, continuarea măsurilor economice de sprijinire a celor afectaţi de criză, finalizarea anului financiar 2020 şi pregătirea lui 2021 sunt priorităţile Guvernului în perioada următoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am preluat conducerea interimară a Guvernului României până la formarea noului Executiv. În perioada următoare vom continua să focalizăm atenţia Guvernului pe priorităţile legate de gestionarea pandemiei COVID-19, pe punerea în aplicare a strategiei de vaccinare. Vom continua măsurile economice în vederea sprijinirii celor afectaţi de această criză şi de asemenea ne vom focaliza atenţia pe ceea ce înseamnă finalizarea anului financiar 2020 şi pregătirea anului financiar 2021”, a anunţat premierul interimar.
El i-a mulţumit premierului Orban
”Vreau să folosesc această ocazie pentru a îi mulţumi domnului Ludovic Orban pentru echilibrul pe care a reuşit să îl realizeze în măsurile luate pentru combaterea pandemiei şi măsurile economice care au stat în faţa Guvernului României”, a subliniat Ciucă.
Prim-ministrul interimar a subliniat că în această perioadă va continua să asigure atribuţiile de ministru al Apărării Naţionale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.