Premierul Florin Cîţu afirmă, în mesajul de Paştele Catolic că viaţa spirituală ne hrăneşte speranţa şi ne ajută să fim mai puternici în încercările prin care trecem uneori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Apreciez responsabilitatea şi solidaritatea pe care comunităţile religioase le-au manifestat în toată această perioadă şi pentru îndemnul adresat credincioşilor ca măsurile dispuse de către autorităţi să fie riguros respectate. Viaţa spirituală ne hrăneşte speranţa şi ne ajută să fim mai puternici în încercările prin care trecem uneori. Doresc tuturor sărbători pline de sănătate, lumină şi bucurie, cu încrederea că împreună vom avea puterea de a depăşi greutăţile, mergând solidari pe drumul Învierii! Cristos a Înviat!”, afirmă premierul în mesajul transmis cu ocazia Paştelui catolic.
Şi preşedintele Klaus Iohannis a avut un mesaj pentru cei care sărbătoresc Paştele duminică. În mesajul său video, preşedintele a subliniat că traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă, provocată de pandemia de COVID-19, dar împreună, având grijă de sănătatea noastră şi ocrotindu-i pe cei dragi, vom depăşi cu bine aceste momente grele, exprimându-şi convingerea că sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite şi ne vom putea reîntâlni, în siguranţă, cu toţi cei apropiaţi.
”În aceste momente avem nevoie, mai mult ca oricând, de credinţa şi speranţa pe care Lumina Învierii ni le insuflă”, transmite preşedintele, care îşi încheie mesajul cu urarea ”Cristos a înviat!”, rostită în limbile română, maghiară şi germană.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.