Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că Guvernul aprobă o investiţie majoră, de aproape 100 de milioane de euro, prin care vor fi dezvoltate conexiuni pentru internet de mare viteză în aproximativ 1000 de localităţi din ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aprobăm azi o investiţie majoră, de aproape 100 de milioane de euro, prin care vor fi dezvoltate conexiuni pentru internet de mare viteză în aproximativ 1000 de localităţi din ţară”, a spus premierul în deschidere şedinţei Executivului.

Potrivit lui Ciolacu, ”prioritate vor avea unităţile şcolare, bibliotecile, unităţile medicale, instituţiile publice”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”De asemenea, vor fi vizate şi acele comunităţi unde nu există internet iar reţelele fixe ori mobile sunt insuficiente, inclusiv în zonele defavorizate”, a mai declarat şeful Executivului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.