Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a răspuns, sâmbătă, pe Facebook, informaţiilor privind o posibilă retragere a sa din cursa pentru şefia formaţiunii, afirmând că este sunt "intoxicări", iar el este decis că intre în cursă şi să o câştige, indicând că informaţiile vin din partea adversarilor săi din PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mesaj către suporterii şi prietenii mei: ignoraţi, vă rog, intoxicările "prieteneşti"! Cu cât mai mult vorbesc ei mincinos despre presupusa mea retragere din cursă, cu atât mai fermă e hotărârea mea să candidez ca să câştig competiţia! Mesaj către "prieteni": nu vă mai cheltuiţi resursele cu închipuiri şi vise!", scrie Predoiu.

Preşedintele PNL Bihor, Ilie Bolojan, le-a promis vineri liderilor organizaţiilor judeţene ale partidului că le va da miercuri un răspuns dacă va accepta sau nu să intre în cursa pentru şefia formaţiunii, Cătălin Predoiu spunând în cadrul reuniunii că, în cazul în care Bolojan va candida la preşedinţia PNL, el se va retrage şi îl va susţine pe liderul de la Bihor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.