Preşedintele PRO România, Victor Ponta, susţine că fostul premier Mihai Tudose a negociat cu Claudiu Manda revenirea la PSD, iar apoi cu Ludovic Orban pentru a vota cu PNL. "Mergem mai departe - mai putini dar fara vanzatori! Mihai Tudose a descoperit acum grija fata de guvernare - tocmai el care a fugit de la Guvern de frica lui Dragnea si l-a lasat pe Premierul Japoniei singur prin Bucuresti! Si tocmai el care a zis ca ramane alaturi de noi sa lupte in Parlamentul Romaniei si a plecat imediat la Bruxelles pentru 5 ani cu voturile noastre!", afirmă Ponta. Europarlamentarul PSD Claudiu Manda îi transmite lui Victor Ponta, după ce acesta l-a acuzat că a negociat revenirea lui Mihai Tudose în PSD, că lumea urăşte trădătorii ca el şi oricât ar încerca acum să facă pe domnişorul de pension, nu mai păcăleşte pe nimeni. ”Ai căzut între scaune după ce ai încercat să fii jolly joker-ul politic şi nu ţi-a ieşit”, afirmă Manda.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Manda, către Victor Ponta: Lumea urăşte trădătorii ca tine, Victor, şi oricât ai încerca acum să faci pe domnişorul de pension, nu mai păcăleşti pe nimeni! Ai căzut între scaune după ce ai încercat să fii jolly joker-ul politic şi nu ţi-a ieşit

 

"Dacă vă puneaţi întrebarea cine este “negociatorul” cu PNL-tot Mihai Tudose care a negociat cu Claudiu Manda în timpul săptămânii să plece înapoi la PSD şi cu Ludovic Orban în Weekend să votăm cu PNL ! Cel pentru care am muncit toţi să ajungă la Parlamentul European-şi care ne-a minţit în faţă pe toţi că nu merge, doar candidează să ajute lista ! Cel pentru care am cedat mandatul meu câştigat pe lista ProRomânia!", susţine Victor Ponta, luni, într-o postare pe Facebook. 
  
El spune că este că "măcar separăm apele", dar este greşeala sa că a lăsat de la el "să treacă toate trădările şi ticăloşiile la adresa noastră!". 
  
"Mergem mai departe-mai puţini dar fără vânzători! Mihai Tudose a descoperit acum grijă faţă de guvernare-tocmai el care a fugit de la Guvern de frica lui Dragnea şi l-a lăsat pe Premierul Japoniei singur prin Bucureşti! Şi tocmai el care a zis că rămâne alături de noi să lupte în Parlamentul României şi a plecat imediat la Bruxelles pentru 5 ani cu voturile noastre!", adaugă Ponta. 
  
Victor Ponta mai spune că "este corect să nu votăm un Guvern nelegitim, neprofesionist, instaurat cu metodele folosite de Traian Băsescu în Decembrie 2009-şi care va genera un dezastru în 2020 exact cum a fost în 2010!" 
  
"Nu am votat Guvernul “Ciolos” şi mi-am asumat toate riscurile-aşa voi face şi acum! ProRomania trebuie să fie un proiect politic pe termen lung, cu adevărat modern şi social democrat / nu voi lasă că această construcţie să fie folosită că un vehicol de adus la Putere PNL şi Ludovic Orban! Chiar dacă acum ProRomania este sub un atac total-vom rezista şi vom fi mai buni şi mai puternici!", încheie Ponta. 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.