Fostul premier Victor Ponta îl critică, pe Facebook, pe preşedintele Klaus Iohannis pentru că foloseşte o coloană oficială prea "mare" şi "inutilă", comentând că el, pe vremea când conducerea Guvernul, mergea cu un Duster, alături de o singură maşină de protecţie, şi nu era "disperat" să aibă Mercedes blindat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comentariile lui Ponta vin după ce pe Internet a apărut o înregistrare cu o intersecţie blocată din cauza trecerii coloanei oficiale a preşedintelui Klaus Iohannis. În înregistrare, şoferi pot fi auziţi claxonând şi huiduind.

"Eu nu inţeleg de ce îl huiduie oamenii pe Iohannis doar pentru că stau blocaţi în trafic, din Militari pe Valea Oltului şi pâna îm Sibiu! Domnul Iohannis le-a spus de mult că va face "un altfel de politică"!!! Şi se ţine de cuvânt , chiar face totul altfel", spune, ironic, Ponta.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Fostul premier afirmă că a participat la multe evenimente oficiale alături de preşedinţii ai României, precum Ion Iliescu şi Traian Băsescu, şi nu a văzut "niciodată o coloană atât de mare / total inutilă". Mai mult, Ponta spune că, "din câte cunoaşte", nici măcar preşedintele SUA, Barack Obama, nu pleacă în deplasări private cu un sistem identic de protecţie ca la evenimentele oficiale.

"Dispozitivul de protecţie şi coloana oficială este identic pentru Preşedinte şi pentru Prim Ministru / după cum ştiţi foarte bine eu am mers timp de 4 ani cu o SINGURA maşină de protecţie alături de Dusterul în care mă aflam eu (nefiind aşa disperat să îmi cumpăr din bani publici un Mercedes blindat)", mai scrie Ponta, pe Facebook.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.