Fostul premier Victor Ponta scrie pe Facebook că nu va candida pentru nicio funcţie, cu excepţia celei de deputat PSD, dar îi va ajuta pe social-democraţi şi pe ALDE să câştige alegerile parlamentare, cu scorul USL din 2012.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deputatul PSD comentează pe Facebook un articol intitulat "Cum scăpăm de Ponta" , afirmând că îşi va păstra contul de pe reţeaua de socializare "doar pentru poze de familie" şi va apărea la televizor "doar la emisiuni de sport" dacă ţara va fi redresată economic şi social.

Ponta acuză însă din nou "Sistemul de Propagandă" îndreptat împotriva lui şi le urează "succes" adversarilor în încercarea de a-l decredibiliza.

"Guvernul îmi ia titlul de doctor din 2003, Macovei vrea să mă dea afară din Barou unde sunt membru din 2005, ţipaţi să ajung în închisoare şi pentru că am participat la asasinarea lui Kennedy , vă luptaţi contra <<comunistului>> Ponta care avea 17 ani la Revoluţie şi a fost lider de elevi în Piaţa Universităţii!!!", se plânge fostul premier.

Ponta scrie iniţial că "nu va candida la nimic", dar va ajuta PSD şi ALDE să câştige. La câteva minute după postare, social-democratul a modificat textul şi a adăugat o paranteză în care a menţionat că va candida la alegerile parlamentare din 2016.

"Eu nu candidez la nimic (cu excepţia locului de simplu deputat PSD) aşa că spuneţi ce vreţi de mine!!! Dar o să ajut PSD şi ALDE să câştige în Decembrie cu un scor ca în 2012 - ca să vedeţi că doar cu înjuratul şi ura nu merge mereu!!!", scrie el.

Duminică seara, la România TV, Victor Ponta a afirmat că va candida la alegerile parlamentare, dacă va fi propus de PSD. Anterior, liderul social-democrat Liviu Dragnea afirmase că îl va susţine pe Ponta să candideze dacă fostul premier îşi doreşte acest lucru. "Dacă sunt propus de PSD, evident, sigur, candidez.", a spus Ponta, duminică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.