Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, duminică seară, la RTV, întrebat dacă a primit invitaţie de la Preşedinţie pentru participarea la evenimentele legate de Ziua Naţională, în calitate de fost premier, că, din noiembrie 2015, nu a primit niciodată vreo invitaţie la un eveniment organizat de Preşedinţie sau de Guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din noiembrie 2015, nu am primit niciodată vreo invitaţie la un eveniment organizat de Preşedinţie sau de Guvern. Ziua Naţională nu ar trebui să fie a lui iohannis şi a lui Cioloş, dar ei cu ei, noi cu noi”, a spus Victor Ponta. 

El s-a lansat într-un atac la preşedintele Klaus Iohannis. ”Nu a sărbătorit niciodată Ziua Naţională, cât a fost primar, nu participa la nicio manifestare, pentru că nu e ziua lui naţională”, a mai comentat Ponta. 

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi, a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, că atât la parada militară care va fi organizată de Ziua Naţională a României la Arcul de Triumf cât şi la recepţia organizată de şeful statului la Palatul Cotroceni nu au fost invitate ”persoane cu probleme penale”.

”Am văzut că există tot felul de discuţii în spaţiul public referitoare la acest subiect şi ţin să precizez încă de la început faptul că nu voi face referire la anumite persoane, nu voi face referire la anumite nume, pentru că nu despre asta este vorba. Este vorba despre nişte criterii care au stat la baza întocmirii listei cu invitaţi şi nu pot şi nici nu vreau să vă ascund faptul că în constituirea acestor criterii care au fost luate în calcul bineînţeles că în primul rând este vorba despre criteriul ca acea persoană să deţină o funcţie în stat, dar să şi respecte nişte criterii de integritate, iar aici vorbim despre inexistenţa unor probleme penale”, a declarat Mădălina Dobrovolschi.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.