Fostul premier Victor Ponta comentează, duminică, pe Facebook, decesul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, întrebându-se cine are "putere" să facă aşa ceva, ce ştia acesta şi cine se "temea" de ce ştia omul de afaceri, afirmând că România în 2016 înseamnă "frică, suspiciune şi forţe nevăzute care de fapt ne decid viaţa".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dumnezeule! Chiar e şocant! Ce se întamplă în ţară noastră?!? Cum e posibil aşa ceva?!? Cine are putere să facă aşa ceva?!? Ce ştia acest om şi cine se temea de ce ştia el?!? Din păcate România în 2016 înseamnă frică, suspiciune şi forţe nevăzute care de fapt ne decid viaţa!", scrie Ponta.

Dan Condrea, partronul Hexi Pharma, compania implicată în scandalul dezinfectanţilor folosiţi în spitale, a fost găsit mort în autoturismul său la scurt timp după ce maşina s-a izbit puternic de un copac pe un drum judeţean din Corbeanca. Poliţiştii au deschis o anchetă ca să stabilească dacă a fost vorba despre un accident sau despre o sinucidere.

Incidentul rutier a fost anunţat la 112 la scurt timp după ora 20.00 pe un drum judeţean din Ilfov între Buftea şi Corbeanca. O ambulanţă a sosit la locul indicat însă nu a putut decât să constate decesul celui care se afla la volan. Doctorul Alice Grasu, directorul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a declarat că în autoturism se afla o singură persoană.

Persoana găsită în maşină era desfigurată, potrivit unor surse apropiate echipajelor de intervenţie. În autoturism s-au descoperit actele lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, firma implicată în scandalul biocidelor folosite în spitale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.