Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat că săptămâna viitoare va anunţa candidaţii la Primăria Capitalei, dar şi la primăriile de sector, ”probabil cu Robert Negoiţă”. Ponta a adăugat că partidul său şi-a unit forţele cu partidul din care face parte Robert Negoiţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pro România o să aibă candidaţi la Primăria Generală, la primăriile de sector şi îi anunţăm săptămâna viitoare, probabil împreună cu Robert Negoiţă o să îi anunţăm. Da, ne-am unit  forţele”, a declarat Victor Ponta, la TVR1, miercuri seară.

Întrebat de ce Robert Negoiţă a părăsit PSD, Ponta a afirmat că acesta a ajuns la concluzia că ”se schimbă şefii, dar rămân aceeaşi”.

”Cred că Robert Negoiţă a ajuns la concluzia la care eu am ajuns mai demult, legat de ce se întâmplă în PSD şi de faptul că se schimbă şefii, dar rămân aceeaşi, cum i-a numit el, paraziţi. Eu nu îi numesc aşa pentru că mie îmi plac Paraziţii. Aceeaşi vânzători. Cei care vând... Cum se face că  tot timpul, când vine vorba de votarea Guvernului, de vreo lege, totul începe cu «De data asta nu vom ai vota, suntem împotrivă, nu vom vota», după care  când ne ducem la Parlament rămâne doar Pro România contra, PSD votează «pentru»”, a declarat liderul Pro România.

Întrebat, de asemenea, dacă va candida la Primăria Capitalei, Ponta a răspuns: ”Va avea Pro România un candidat şi sper să aibă un candidat mai bun decât mine”.

”Pro România va avea un candidat care va oferi o alternativă, faţă de Nicuşor Dan şi doamna Firea. Eu cred că vom avea un candidat care va lua multe voturi de la Nicuşor Dan şi de la Gabriela Firea”, a adăugat Ponta. 

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat, joi, înfiinţarea Partidului Bucureşti 2020, al cărui slogan este ”Politică. Altfel”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.