Secretarul general al guvernului, Victor Ponta, a declarat, miercuri, înainte de a intra în plen, că are convingerea că după această moţiune va fi un guvern Grindeanu 2, susţinut de PSD-ALDE cu miniştrii mult mai buni şi cu premierul ”cu adevărat la Palatul Victoria, şi nu la sediul din Kiseleff”, precizând că în acest fel nu se va ajunge la preşedintele Klaus Iohannis să decidă viitorul prim-ministru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Voturile nu le are nimeni, le are fiecare parlamentar în parte”, a declarat secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, întrebat dacă tabăra lui Grindeanu are voturile necesare pentru a nu trece moţiunea de cenzură.

”Eu voi vota la vedere împotriva moţiunii de cenzură cu convingerea că după această moţiune un guvern Grindeanu 2, susţinut de PSD-ALDE cu miniştrii mult mai buni, cu primul ministrul cu adevărat la Palatul Victoria, şi nu la sediul din Kiseleff şi în acest fel neajungând din nou la Palatul Cotroceni pentru ca preşedintele să decidă”, a spus Ponta.

El a precizat că ”este de departe cea mai urâtă situaţie” în care se află.

”În 14 ani de parlamentar am votat multe moţiuni, niciodată nu mi-a cerut cineva să votez împotriva partidului meu. Vedem la vot ce vor decide colegii”, a precizat Ponta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.