Poliţia Capitalei precizează că ”un bărbat care şi-a declinat o calitate oficială” a vrut să asiste, la Secţia de Poliţie nr 1, la audierea persoanelor implicate într-un incident reclamat de un taximetrist care ar fi fost lovit de un client, însă nefiind apărător al niciunuia dintre cei implicaţi, a fost refuzat. Ulterior, a susţinut că a fost ameninţat pe holul secţiei de poliţie, dar nu a vrut să depună plângere, mai menţionează poliţia, după ce deputatul PSD Petre Florin Manole a relatat pe Facebook că a fost înjurat şi ameninţat de trei bărbaţi în Secţia de Poliţie nr 1 din Bucureşti, unde a mers chemat de o rudă care fusese lovită şi ameninţată, el spunând că nu există probe audio-video din secţie şi că se va adresa ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru remedierea situaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, sâmbătă, Secţia 1 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat, şofer la o companie de taxi, cu privire la faptul că fost agresat fizic de către un client pe care l-a transportat la o adresă de pe raza sectorului 1. La faţa locului, agenţii de siguranţă publică au identificat persoana indicată de reclamant, un bărbat aflat vădit sub influenţa băuturilor alcoolice. Din primele verificări a rezultat faptul că taximetristul i-a transportat pe acesta şi pe un prieten al său la o adresă aflată în zona de competenţă a Secţiei 1 Poliţie, iar la aproximativ o jumătate de ora, după ce preluase şi alţi clienţi, a fost direcţionat înapoi la adresă de către dispeceratul firmei de taxi, întrucât se reclama pierderea unui telefon mobil. Taximetristul a verificat împreună cu clientul interiorul maşinii, dar telefonul nu a fost găsit, după care clientul l-ar fi lovit cu palma pe angajatul companiei de taxi. 
 
„Bărbaţii au fost conduşi la subunitatea de poliţie, unde s-a prezentat şi un alt bărbat, care şi-a declinat o calitate oficială, s-a recomandat prieten al persoanei vătămate şi care a insistat să fie de faţă la audierea persoanelor implicate. Având în vedere că acesta nu era apărător ales al vreuneia dintre persoane şi nici reprezentant legal, nu i s-a permis accesul. Ulterior, persoana a afirmat că ar fi fost ameninţată în holul secţiei de către bărbatul reclamat de către prietenul său, dar a refuzat să depună plângere în acest sens”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.
 
Conform sursei citate, angajatul companiei de taxi a formulat plângere pentru lovire sau alte violenţe.
 
Deputatul PSD Petre Florin Manole a relatat pe Facebook că a fost înjurat şi ameninţat de trei bărbaţi în Secţia de Poliţie nr 1 din Bucureşti, unde a mers chemat de o rudă care fusese lovită şi ameninţată, el spunând că nu există probe audio-video din secţie şi că se va adresa ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru remedierea situaţiei, iar concluzia sa este că ”încrederea cetăţeanului în instituţii este o lozincă ridicolă dacă ajungi să fii ameninţat în secţia de poliţie”. Postarea sa a strâns peste 200 de comentarii, iar internauţii îi spun că aceasta este consecinţa politicii PSD, partid din care face parte, de a favoriza infractorii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.