Poliţia Capitalei a anunţat că liderului AUR, George Simion, i-a fost deschis dosar penal pentru conducere fără permis, el având suspendat dreptul de a conduce. De asemenea, un poliţist a fost agresat în urma intervenţiei din Piaţa Victoriei, din noaptea de joi spre vineri, în zonă fiind prezenţi ma mulţi membri şi simpatizanţi AUR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Capitalei a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii au depistat în Piaţa Victoriei, un conducător auto care oprit un autocar într-o zonă interzisă. 
“Acesta a refuzat să se supună dispoziţiei poliţiştilor rutieri de mutare a autocarului din zona interzisă, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional cu 1.450 de lei, fiind dispusă şi măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile. Pe timpul intervenţiei, unul dintre poliţişti a fost agresat, în acest sens fiind sesizată unitatea de parchet competentă în vederea continuării cercetărilor pentru o posibilă faptă de ultraj”, a transmis Poliţia Capitalei.
Sursa citată a menţionat că poliţiştii rutieri au dispus apoi, ridicarea autocarului,  folosindu-se în acest scop o platformă de tractare.
Pe parcursul nopţii de joi spre vineri, mai multe persoane au tulburat liniştea şi ordinea publică, iar poliţiştii şi jandarmii au dat trei amenzi în valoare totală de 14.200 de lei. 
Poliţia Capitalei a precizat că lui George Simion i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.  
“Totodată, în cursul aceleiaşi nopţi, tot în Piaţa Victoriei, poliţiştii rutieri au depistat un bărbat în vârstă de 36 de ani care a condus un autoturism având permisul de conducere suspendat. Acesta a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, unde i-a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis, respectiv conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având suspendată exercitarea dreptului de a conduce”, a mai transmis Poliţia Capitalei.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.