Comitetul Director Judeţean al PNL Timiş a decis, în şedinţa de vineri, candidaţii în 60 de localităţi din judeţ pentru alegerile din 9 iunie, iar Biroul Politic Judeţean interimar a numit o nouă conducere la organizaţia PNL Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Comitetul Director Judeţean al PNL Timiş s-a reunit în această după-amiază la sediu pentru a stabili candidaturile pentru un număr de 60 localităţi din judeţul Timiş la alegerile locale din 9 iunie”, a transmis PNL Timiş, într-un comunicat de presă, de vineri.

Potrivit unor surse din rândul liberalilor, în 32 localităţi cu primar actual PNL, PSD nu propune propriul candidat. În 38 de localităţi cu primar PSD, PNL nu desemnează candidat. În 13 localităţi cu primar PSD, PNL va avea candidat. De asemenea, în 12 localităţi cu primar PNL, PSD va pune candidat, iar în 4 localităţi se mai discută.

De asemenea, a avut loc şi şedinţa BPJ interimar al PNL Timiş la care au fost luate o serie de decizii, printre care o nouă conducere la PNL Timişoara.

”A fost numit un nou preşedinte interimar al organizaţiei PNL Timişoara – europarlamentarul Cristian Buşoi, în urma demisiei lui Cosmin Tabără, BPL PNL Timişoara ales în 2021 fiind completat cu noi membri; A fost dizolvat BPL interimar al PNL Lugoj, fiind numit preşedinte interimar Claudiu Buciu şi un BPL interimar; A fost dizolvat BPL interimar al PNL Săcălaz, fiind numit preşedinte interimar Cosmin Buboi şi un BPL interimar”, se mai arată în comunicatul liberalilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.