PNL Sibiu a decis, vineri, susţinerea moţiunii lui Florin Cîţu la alegerile din 25 septembrie, preşedintele filialei, ministrul Raluca Turcan, apreciind că este decizia cea mai firească pentru care a luptat în campania internă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Comitetul Director Judeţean al PNL Sibiu a luat astăzi, prin vot secret, decizia cea mai firească, aceea de a susţine în exclusivitate la congresul din 25 septembrie Moţiunea ROMÂNIA LIBERALĂ, a candidatului Florin Cîţu. Este o decizie la care, nu mai este un secret, speram şi pentru promovarea căreia am muncit în această campanie internă. Este, în acelaşi timp, o decizie care are la bază interesul public, general şi local”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Raluca Turcan, preşedinte al PNL Sibiu.  

Potrivit acesteia, ”România are nevoie de reforme, asumate într-un spaţiu în care spiritul întreprinzător, răspunderea personală şi libertăţile să fie promovate şi garantate, iar singura opţiune reală pentru toate acestea este un PNL care poate ghida societatea cu seriozitate şi cu viziune”.  

”Românii au aşteptări de la PNL, iar Sibiul are faţă de PNL datoria unei decizii corecte. Organizaţia noastră va susţine pe 25 septembrie programul care face din binele public, nu doar din binele partidului, scopul său principal, programul care confirmă drumul reformelor fie şi în faţa mişcărilor antiliberale şi antisistem. PNL Sibiu a găsit în ROMÂNIA LIBERALĂ direcţii de acţiune şi chiar angajamente pe care, la nivel local, le practică cu succes, primele dintre acestea fiind corectitudinea relaţiei cu cetăţeanul şi răspunderea aleşilor în faţa electoratului”, a mai scris TUrcan.  

”Moţiunea ROMÂNIA LIBERALĂ poate schimba PNL în bine, iar PNL poate schimba în bine România. PNL Sibiu crede în puterea liberalilor de a rămâne împreună şi de a demonstra, ca de atâtea alte ori în istorie, că sunt forţa modernizatoare a ţării”, a adăugat ministrul Muncii.  

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.