PNL Constanţa consideră că urmaşul lui Nicuşor Constantinescu la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, despre care Agenţia Naţională de Integritate a anunţat că s-a aflat în incompatibilitate între decembrie 2012 şi 30 martie 2016, exercitând simultan funcţia de consilier judeţean şi pe cea de preşedinte al Consiliului de Administraţie al SC Neptun-Olimp, face ce a învăţat de la predecesorul său: “fentează legea şi acumulează avere”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Anunţul Agenţiei Naţionale de Integritate care a constatat faptul că Horia Ţuţuianu, actualmente Preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20 decembrie 2012 - 30 martie 2016, întrucât a exercitat simultan funcţia de consilier judeţean şi pe cea de preşedinte al Consiliului de Administraţie al S.C. Neptun Olimp S.A., realizând venituri de natură salarială de la societatea comercială, întăreşte vorba din bătrâni că <<ce se naşte din pisică, şoareci mănâncă>>. Lupii tineri crescuţi şi educaţi de Nicuşor Constantinescu îşi urmează cu cinste maestrul în ale lăcomiei”, a transmis PNL Constanţa, joi seară, printr-un comunicat de presă.

Liberalii spun că urmaşul lui Nicuşor Constantinescu la preşedinţia Consiliului Judeţean face ce a învăţat de la acesta.

“Urmaşul lui Constantinescu face exact ce a învăţat de la predecesorul său: fentează legea şi acumulează avere. O spun chiar autorităţile care consemnează că Ţuţuianu, pe perioada exercitării mandatului de consilier judeţean, între Consiliul Judeţean Constanţa şi S.C. Lantana Style S.R.L., societate în cadrul căreia soţia persoanei evaluate a exercitat calitatea de asociat unic şi administrator, s-a derulat un acord - cadru privind furnizarea de solarii complet echipate, în valoare de 100.000 lei”, a mai afirmat sursa citată.

Agenţia Naţională de Integritate a anunţat, joi, că preşedintele CJ Constanţa Marius Horia Ţuţuianu s-a aflat în incompatibilitate timp de peste trei ani, fiind simultan consilier judeţean şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al S.C. Neptun Olimp S.A.

Marius Horia Ţuţuianu nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima un punct de vedere.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.