PNL Constanţa îl va susţine pe Ludovic Orban pentru preşedinţia partidului, la Congresul din iunie, el primind 49 de voturi din cele 56 ale Comitetului Director Judeţean, în urma şedinţei de duminică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al PNL Constanţa, membrii Biroului Politic Judeţean al filialei judeţene s-au reunit duminică, într-o şedinţă în care au fost luate câteva decizii legate de activitatea internă a formaţiunii, după care s-a stabilit pe cine vor susţine liberalii constănţeni la preşedinţia partidului, la nivel naţional.

“La finalul şedinţei, membrii Comitetului Director Judeţean l-au desemnat cu 49 voturi "pentru”, 6 voturi "împotrivă” şi o abţinere pe preşedintele Filialei PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă, să semneze moţiunea lui Ludovic Orban, candidat la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal la Congresul din 17 iunie 2017”, se arată în comunicatul PNL Constanţa.

De asemenea, membrii Biroului Politic Judeţean au votat lista delegaţilor filialei PNL Constanţa la Congresul Naţional al partidului din 17 iunie, aceasta fiind formată din 152 de persoane, dintre care 135 alese şi 17 de drept. Această propunere a fost validată de către membrii Comitetului Director Judeţean, reuniţi după şedinţa Biroului Politic Judeţean.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.