Preşedintele Partidului Naţional Liberal Bucureşti, Violeta Alexandru, a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, faptul că va fi depus de către consilierii liberali un proiect de hotărâre privind transparenţa autorizaţiilor de construire în Bucureşti pentru ca fiecare locuitor din Capitală să ştie ce autorizaţie a fost emisă în zona sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Al doilea motiv pentru care am avut iniţiativa organizării acestei conferinţe de presă este legată de depunerea în cursul acestei săptămâni, după ce se termină consultările cu partenerii noştrii de la USR PLUS şi de la PMP a unui proiect de hotărâre de Consiliu General privind transparenţa autorizaţiilor de construire din Bucureşti. Apreciem faptul că orice bucureştean trebuie să ştie ce autorizaţie de construire s-a emis în perimetrul în care locuieşte, este justificat că el să aibă un interes să ştie ce se construieşte în jurul casei sale şi oferim această posibilitate prin depunerea proiectului care va obliga municipalitatea să afişeze pe site toate autorizaţiile de construire din Bucureşti.”, a afirmat Violeta Alexandru.
Ea a mai transmis că toţi consilierii PNL îl sprijină pe primarul general în a face curăţenie “după dezastrul PSD în Capitală” şi a pune pe masă proiecte viabile, în limita posibilităţilor financiare.
Preşedintele PNL Bucureşti a mai precizat că liberalii vor avea la sfârşitul acestei săptămâni un punct de vedere legat de proiectele liberalilor care se regăsesc în acest buget. 
“Suntem implicaţi alături de primar în discuţiile privind construcţia noului buget şi la finalul săptămânii vom avea şi un punct de vedere cu privire la proiectele liberalilor care 
se regăsesc în acest buget, respectiv la principalele constrângeri pe care bugetul pe 2021 al Bucureştiului îl are după administraţia PSD”, a afirmat Violeta Alexandru.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.