Liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor, Raluca Turcan, a solicitat miercuri prezenţa preşedintelui acestui for, Liviu Dragnea, la şedinţă pentru a explica de ce a asumat în numele Parlamentului României, fără a avea acordul, declaraţia transmisă Departamentului de stat al SUA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Tocmai aflarăm că dl Dragnea a reuşit să ajungă în Parlamentul României, aşa că vă solicităm, în baza articolului 34, litera b, prezenţa domnului Liviu Dragnea la conducerea acestei şedinţe, pentru a explica în planul Camerei Deputaţilor care sunt raţiunile pentru care periclitează imagine României, afectează lupta împotriva corupţiei, blochează un parteneriat care are deja o vechime de 20 de ani cu avantaje evidente pentru securitatea şi prosperitatea cetăţenilor români Aşadar să vină dl Dragnea aici, şi să spună care sunt motivele pentru care decredibilizează instituţia şi jigneşte pe toţi parlamentarii de bună credinţă", a spus Raluca Turcan.

Solicitarea sa a fost însă respinsă de deputaţi cu 53 de voturi ”pentru” şi 77 de voturi ”împotrivă”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.