Candidaţii PNL la primăriile din Bucureşti au lansat, joi, campania de strângere de semnături de susţinere, candidatul la Primăria Generală, Ludovic Orban, comentând că adversarii de la PSD încă nu şi-au făcut intrarea în campanie deoarece ”nu au găsit loc de construcţie pentru moschee”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am remarcat că PSD nu a ieşit în campanie. Cred că nu au găsit loc de construcţie pentru moschee. Probabil aşteaptă să găsească loc pentru moschee”, a declarat Ludovic Orban la inaugurarea campaniei PNL pentru alegerile locale din Bucureşti, eveniment la care au participat, alături de candidaţi, şi Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedinte PNL şi liderul organizaţiei de Bucureşti, Marius Rogin, preşedintele PNL Sector 4, Mircea Raicu, viceprimar al Capitalei, deputatul Cezar Preda.

PNL mizează în Bucureşti pe faptul că va reuşi să strângă voturile electoratului bucureştean de dreapta. ”Candidatul PSD are potenţial de creştere aproape egal cu zero, mai deloc. Eu, în calitate de candidat al principalului partid de dreapta, am un foarte mare potenţial de creştere”, a estimat Orban, candidatul PNL la Primăria Generală. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Unul pentru toţi, toţi pentru Bucureşti”, a spus Orban după ce şi-a prezentat echipa de candidaţi la primăriile de sector alături de care se va prezenta în alegerile locale.

Rezultatele administraţiei PSD în Bucureşti a fost obiectul discursului fiecărui candidat la sectoarele Capitalei. ”În ultimii 10 ani, cu multă muncă şi mult suflet, PNL a transformat Sectorul 1 în cea mai dezvoltată comunitate din România. În 8 luni, PSD a înlăturat aceste rezultate”, a spus candidatul la Sectorul 1, Alexandru Nazare.

”O semnătură pentru mine şi pentru candidaţii PNL înseamnă o semnătură pentru ordine şi curăţenie”, a spus, la rândul său, Dan Cristian Popescu, cel care doreşte să obţină postul de primar la Sectorul 2.

Florin Ştefan Vasile, candidatul la Sectorul 3, a promis o admnistraţie mai transparentă şi axată pe nevoile cetăţenilor. ”Acum sunt mic, dar pot creşte cu o echipă frumoasă de dreapta, cum este cea a PNL”, a afirmat Vasile.

Primarul general al Capitalei, Răzvan Sava, candidează la Sectorul 4. ”O administraţie PSD ar distruge lucrurile bune realizate până acum”, a avertizat el.

”După 15 ani de admnistraţie roşie, Sectorul 5 arată ca o casă la roşu. Suntem singurul sector fără metrou, fără suficiente parcuri şi cu cel mai mare număr de politicieni arestaţi (...) Miza este să redăm onoarea cetăţenilor Sectorului 5”, a declarat deputatul Ovidiu Raeţchi, candidatul PNL pentru Sectorul 5.

Candidatul la Sectorul 6, Răzvan Mironescu, a apreciat că are experienţa necesară pentru postul de primar. ”Programul meu este revigorarea urbană a Sectorului 6”, a spus Mironescu. 

Lansarea campaniei de strângere de semnături pentru candidaţii liberali a avut loc în Piaţa Universităţii, în zona fântânilor, în prezenţa a câtorva zeci de membri de partid şi simpatizanţi ai PNL. Candidaţii au venit la eveniment folosind metroul şi s-au fotografiat cu susţinătorii lor.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.