PNL a declanşat, sâmbătă, campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din acest an, pentru al doilea mandat la Cotroceni. Preşedintele a venit în Piaţa Universităţii, alături de liberali.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că această campanie va fi o amplă consultare publică cu cetăţenii români.
 
„Îl susţinem pe preşedinte KIaus Iohannis pentru un nou mandat pentru a garanta fiecărui român o Românie puternică, o Românie funcţională, o Românie respectată, apreciată în lume. (...) Considerăm că realegerea preşedintelui României este temelia pe care putem clădi trainic o Românie în care fiecare român vrea să trăiască”, a mai spus liderul PNL.
 
La rândul său, prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat că este o zi cu totul şi cu totul specială.
 
„În urmă cu un an de zile democraţia României a fost pusă la grea încercare, România a trecut prin una dintre cele mai grele zile din istoria ei. Iată că acum un triumf al democraţiei, după o perioadă foarte critică. (...) Putem să ne gândim la viitor cu speranţă, cu speranţa că românii vor rămâne acasă şi cu gândul că în cele din urmă vom afla ce s-a întâmplat pe 10 august şi cei responsabili vor plăti”, a spus Rareş Bogdan.
 
El a mai declarat că preşedintele Klaus Iohannis a fost „stavila numărul unu alături de societatea civilă, de PNL, de oamenii de bună credinţă în faţa acaparării statului român”.
 
Campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale a început sâmbătă, la ora 11.00, în Piaţa Universităţii.
 
Preşedintele Iohannis a venit şi el în Piaţa Universităţii, a vorbit cu susţinătorii, s-a fotografiat cu aceştia şi le-a mulţumit pentru implicare.
 
Preşedintele Klaus Iohannis a participat, joi, la Consiliul Naţional al PNL, unde a susţinut un discurs în care a atacat dur PSD şi a susţinut că va construi o nouă majoritate în urma votului dat de oameni la alegerile parlamentare, fie la termen, fie anticipate, spunând că „PSD trebuie să plece” şi că el îşi asumă ca obiectiv naţional viziunea unei Românii funcţionale, normale.
 
Conform legii, candidaţii la alegerile prezidenţiale trebuie să depună la Biroul Electoral şi listele cu semnăturile a cel puţin 200.000 de persoane.
 
Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat că liberalii îşi propun să strângă cel puţin 2 milioane de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.