Deputatul Partidului Mişcarea Populară Marius Paşcan a amintit, luni, în Camera Deputaţilor, la Ora Guvernului, că PMP a propus realizarea unui pact naţional pentru sănătate şi a solicitat transparenţă în ceea ce priveşte achiziţiile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Marius Paşcan a menţionat, în discursul său, că PMP a propus mai multe iniţiative, dar acestea nu au găsit ecou favorabil la nivel guvernamental. 
 
El a amintit propunerea PMP privind realizarea unui pact naţional pentru sănătate, dar şi de faptul că PMP a cerut transparenţă în ceea ce priveşte achiziţiile, acuzând că "Guvernul a acţionat în sens invers”, încercând să centralizeze comunicarea şi mărind timpii de răspuns pentru instituţii. 
 
Reprezentantul PMP a acuzat, de asemenea, că România este singurul stat care nu participă la efortul global de realizare a unui vaccin.
 
Paşcan a criticat şi programul IMM Invest, arătând că există un "apetit scăzut” al băncilor de a susţine acest program.
 
El a mai spus că şomajul tehnic nu mai este o măsură suficientă pentru susţinerea economiei.
 
"Recomandarea noastră pentru Guvern este să folosească soluţia care şi-a dovedit eficienţa în precedenta criză: relansarea investiţiilor”, a mai spus Marius Paşcan.
 
El a mai spus că nu este loc de orgolii sau vanităţi politice, precizând că "a venit momentul să ascultaţi mai mult şi să dialogaţi consecvent cu partenerii politici”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.