Plenul comun al celor două Camere ale Parlamentului a început, miercuri, la ora transmiterii acestei ştiri, votul pentru validarea preşedintelui director general al TVR, după ce, în urma apelului nominal, s-a constatat că există cvorum de lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele de şedinţă, Valeriu Zgonea, a anunţat, după apelul nominal, că în sală sunt prezenţi 274 de parlamentari, cvormul de lucru fiind de 272 de parlamentari. 

În urma constatării cvorumului, senatorii şi deputaţii au început votul pentru validarea preşedintelui director general al TVR. Propunerea este George Orbean, ales de Consiliul de Administraţie al TVR, marţi seară. 

Votul este secret cu bile.

Comisiile de cultură din Camera Deputaţilor şi Senat au dat, marţi, un aviz negativ pentru Orbean, aviz care este consultativ. 

George Orbean a fost propus de Guvern în Consiliul de Administraţie al TVR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.