Plenul Camerei Deputaţilor a fost reluat, miercuri, după ce fusese suspendat din cauza problemelor tehnice la site-ul instituţiei, care au blocat desfăşurarea lucrărilor, deputaţii începând la această oră dezbaterea cererilor DNA de reţinere şi arestare preventivă a lui Cristian Rizea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După citirea solicitărilor, deputatul PSD Cristian Rizea va putea să se adreseze Camerei Deputaţilor pentru a se apăra. Votul secret cu bile este aşteptat în jurul orei 13.00.

Şedinţa Camerei Deputaţilor fusese suspendată, deoarece site-ul instituţiei nu putea fi accesat, astfel că deputaţii nu puteau citi rapoartele la legi, inclusiv raportul Comisiei juridice în cazul lui Cristian Rizea.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a avizat favorabil, luni, solicitările DNA de reţinere şi arestare a deputatului PSD Cristian Rizea. Acesta este acuzat că în 2009 ar fi primit 300.000 de euro de la un cetăţean american care i-a cerut să intervină la RA-APPS pentru retrocedarea unui teren într-o zonă rezidenţială din Bucureşti şi la Primăria Chiajna pentru un teren aflat în litigiu.

Deputatul a fost pus sub învinuire, săptămâna trecută, pentru trafic de influenţă, spălarea banilor, în formă continuată (două acte materiale) şi influenţarea declaraţiilor (doua fapte).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.