Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor, condusă de Sebastian Burduja, va fi integrată în PNL, a anunţat, luni, liderul liberal Ludovic Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am  prezentat în Biroul Executiv rezultatele negocierilor purtate şi am luat decizia să demarăm procedurile de integrare a Platformei Acţiunea Civică a Tinerilor, condusă de Sebastian Burduja, în PNL.",  a anunţat Ludovic Orban.

El a precizat că protocolul de fuziune va fi definitivat în zilele următoare, iar apoi va fi supus aprobării forurilor statutare ale celor două partide.

"Punem bazele celei mai importante construcţii politice din România ultimilor ani, pornind de la înţelegerea şi asumarea faptului că ţara noastră trece printr-o criză profundă. Nu mai e loc pentru orgolii, dezbinare sau stat pe margine. Înainte, împreună!", a afirmat Sebastian Burduja.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.