Ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, a declarat, luni, la Digi24, că are o "dilemă" dacă să intre sau nu într-un partid politic şi să participe la alegerile din iarnă, însă în acest moment ar prefera să rămână neimplicat până la finalizarea mandatului şi să-şi termine proiectele, pentru că "mai are nevoie de timp", decât să intre în alegeri alături de un partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În acest moment eu cred că în lunile pe care le mai am eu mai am o promisiune importantă, legea salarizării unitare. Este destul de greu să cred că dacă plec înainte de campania electorală pot să vin cu o versiune pe acest proiect. (...) Dacă este să discutăm aşa cum stau lucrurile în acest moment, mai degrabă aş sta să-mi rezolv lucrurile pe care mi le-am asumat", a spus Pîslaru.

El a adăugat că "mai are nevoie de timp" pentru a finaliza unele proiecte începute sau anunţate şi a spus că are această "dilemă" cu privire la un eventual viitor politic.

"Dacă ar fi să aleg în a-mi termina agenda şi a mă implica acum, repede, zang-zang, într-o campanie, mai degrabă aş vrea să văd că-mi termin agenda", a subliniat Pîslaru.

Ministrul a recunoscut că, odată ce a preluat acest minister şi "şi-a pus talanţii la bătaie", ar fi "deschis" să continue munca în minister, şi nu exclude această variantă, dar până acum nici nu a primit o ofertă concretă.

"Nu am primit o ofertă concretă de a avea o poziţie în campanie. Nu am o astfel de ofertă concretă pe masă sau o discuţie. (...) Aş putea să fiu mult mai util, fără să fiu arogant, terminând ceva decât mişcându-mă", a conchis Pîslaru.

Vicepremierul Vasile Dîncu a declarat, în august, la B1 TV, că premierul Dacian Cioloş le-a transmis, recent, miniştrilor din Executiv, că el, personal, nu va merge la niciun partid şi nu va da semnal pentru nimeni, iar acei miniştri care se vor înscrie, la un moment dat, într-un partid politic, pe o listă, trebuie să plece din Guvern.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.