Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuţ Stroe a declarat pentru News.ro, referitor la situaţia preşedintelui CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, prim-vicepreşedinte al partidului - vizat de percheziţii DNA - că justiţia trebuie să îşi facă datoria şi că PNL va aplica Codul Etic şi prevederile statutare în funcţie de evoluţiile viitoare în justiţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”PNL consideră că justiţia trebuie să îşi facă datoria. Ca de fiecare dată, PNL este de partea aplicării legii şi nu interferează în justiţie. Totodată, PNL va aplica Codul Etic şi prevederile statutare ale partidului în funcţie de evoluţiile viitoare în justiţie.  Avem încredere în justiţia din România”, a transmis Stroe pentru News.ro, referitor la informaţiile apărute în presă privind situaţia lui Iulian Dumitrescu,
Procurorii DNA fac mai multe percheziţii joi dimineaţă, inclusiv într-un imobil dintr-un complex rezidenţial din Capitală în care locuieşte preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, liberalul Iulian Dumitrescu, prim-vicepreşedinte PNL pentru Mediu de Afaceri şi Societate Civilă. Procurorii DNA se află şi la sediul Consiliului Judeţean.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.