Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a afirmat, miercuri seară, că, în viitorul guvern, cele două ministere avizatoare - Justiţie şi Finanţe - se vor împărţi între PNL şi PSD. ”Nu ne dorim Ministerul Justiţiei, pentru că în guvernarea anterioară am avut o mare problemă cu Justiţia”, a afirmat Paul Stănescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Paul Stănescu a fost întrebat, miercuri seară, la Antena 3, despre componenţa viitorului guvern PNL-PSD-UDMR şi a afirmat: ”Cu  miniştrii e greu de complicat acum, e greu de spus nume sau unde sunt miniştri pentru că va fi în funcţie de nominalizarea primului ministru. Sunt două ministere avizatoare - Finanţe şi Justiţie - care unul va fi la PSD, unul la PNL, cele două ministere de forţă - MAI şi MApN – care vor fi unul într-o parte şi unul într-o parte. Restul este greu de discutat pentru că va fi în funcţie e cine va fi prim-ministru”.  

Acesta a precizat că, dacă PNL va da premierul, PSD va avea 9-0 ministere.  

”Sunt doar ipoteze de lucru la această oră”, a mai afirmat Paul Stănescu.  

Întrebat dacă PSD vrea Ministerul Justiţiei, având în vedere problemele pe care partidul le-a avut cu acest domeniu în trecut, Paul Stănescu a afirmat: ”Şi noi ştim lucrul ăsta, ne-am gândit foarte mult la lucrul ăsta. Nu ne dorim Ministerul Justiţiei, ne dorim Ministerul Finanţelor, pentru că în guvernarea anterioară am avut o mare problemă cu Justiţia. Am greşit mult”.  

Cu toate acestea, Stănescu a reiterat ideea că Sorin Grindeanu, premier pe vremea adoptării OUG 13 care a scos sute de mii de oameni în stradă, se va regăsi în Guvern.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.