Deputatul PMP Emil Marius Paşcan a afirmat că se aştepta ca, măcar de formă, Guvernul să-şi "pună cenuşă în cap" şi să îşi recunoască greşelile. "Dar poate nici nu trebuie să ne aşteptăm la mare lucru din partea Guvernului Dragnea 3 (...) Doamna Dăncilă nu este zi să nu siluiască limba română, domnul Teodorovici pe lângă faptul că a făcut varză fiscalitatea ţării îndatorează România în fiecare oră cu 4,7 milioane lei (...) Domnul Daea când nu plimbă oaia luptă cu cormoranii", a spus Paşcan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am urmărit cu atenţie această retorică fastuoasă, glorioasă, eminamente pozitivă a Guvernului şi m-am întrebat dacă oare înţelege Guvernul în ce film ne aflăm, pentru că astăzi vorbim de o sancţiune pe care opoziţia o aplică Guvernului, această moţiune de cenzură, dar sancţiunea de fapt este a cetăţenilor şi a fost vădită prin votul din 26 mai", a spus Emil Marius Paşcan, deputat PMP, la dezbaterea moţunii de cenzură.

El a adăugat că se aştepta ca măcar de formă să vadă că-şi pune cenuşă în cap guvernul, "recunoaşte greşelile pe care le-a făcut şi în mod decent, onest, cinstit îşi asumă nişte nerealizări faptul că i-a supărat pe români şi o face în continuare".

"Dar poate nici nu trebuie să ne aşteptăm la mare lucru din partea Guvernului Dragnea 3, că despre asta vorbim, câtă vreme gândiţi-vă prin ce rămân aceşti oameni în spaţiul public. Doamna Dăncilă nu este zi să nu siluiască limba română, domnul Teodorovici pe lângă faptul că a făcut varză fiscalitatea ţării îndatorează România în fiecare oră cu 4,7 milioane lei (...) Domnul Daea când nu plimbă oaia luptă cu cormoranii, domnul Bădălău are nişte probleme de incontinenţă urinară şi din această cauză face dedicaţii diasporei în ritmuri de manele (...) Acesta este un guvern caricatural, din păcate", a mai spus Paşcan.

El a spus că alte state îşi protejează legislativ cetăţenii, spre deosebire de ţara noastră, care îi umileşte şi îi obstrucţinează.

"Partidul Mişcarea Populară susţine fără rezerve această moţiune", a afirmat el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.