Partidul AUR a solicitat invitarea lui Florin Cîţu la „Ora prim-ministrului” la Senat pe data de 7 iunie, la o dezbatere cu tema „Politica Guvernului de privatizare pe termen scurt şi mediu”. Comitetul liderilor grupurilor parlamentare din Senat a hotărât ca această cerere să fie transmisă la Guvern pentru a fi armonizată cu agenda premierului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În temeiul dispoziţiilor art. 182 din Regulamentul Senatului, vă solicităm să îl informaţi pe prim-ministrul Guvernului României, domnul Florin Vasile Cîţu, pentru ca acesta să participe luni, 7 iunie, în cadrul Orei prim-ministrului, la dezbaterea cu tema «Politica Guvernului de privatizare pe termen scurt şi mediu»”, precizează AUR în solicitare.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.