Partidul AUR a solicitat invitarea lui Florin Cîţu la „Ora prim-ministrului” la Senat pe data de 7 iunie, la o dezbatere cu tema „Politica Guvernului de privatizare pe termen scurt şi mediu”. Comitetul liderilor grupurilor parlamentare din Senat a hotărât ca această cerere să fie transmisă la Guvern pentru a fi armonizată cu agenda premierului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În temeiul dispoziţiilor art. 182 din Regulamentul Senatului, vă solicităm să îl informaţi pe prim-ministrul Guvernului României, domnul Florin Vasile Cîţu, pentru ca acesta să participe luni, 7 iunie, în cadrul Orei prim-ministrului, la dezbaterea cu tema «Politica Guvernului de privatizare pe termen scurt şi mediu»”, precizează AUR în solicitare.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.