Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au prelungit din nou, până marţi ora 12.00, termenul pentru depunerea candidaturilor pentru funcţia preşedinte al Consiliului şi cea preşedinte al secţiei de evidenţă oficială a legislaţiei şi documentare din cadrul Consiliului Legislativ. Motivul este că luni nu a fost depusă nicio candidatură. În cazul în care vor fi depuse la termenul stabilit, marţi la ora 16.00 va fi un plen reunit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului se va întruni marţi cu prezenţa fizică iar votul va fi secret cu buletine, în cazul în care vor fi depuse candidaturile la termenul stabilit.

Termenul iniţial de depunere a candidaturilor pentru funcţiile de conducere la Consiliul Legislativ era luni, ora 10.00.

Funcţia de preşedinte a Consiliului Legislativ rămăsese vacantă după demisia lui Şerban Iliescu. De asemenea, este vacantă şi funcţia de preşedinte al secţiei de evidenţă oficială a legislaţiei şi documentare din cadrul Consiliului Legislativ după demisia lui Gheorghe Popescu.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.