Plenul comun al Parlamentul a decis, marţi, vacantarea postului de membru în Comitetul de Reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei, după demisia lui Alexandru Stănescu. S-au înregistrat 372 voturi "pentru", un vot împotrivă şi două abţineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alexandru Stănescu a fost propus de PSD pentru funcţia de membru în Comitetul de Reglementare al ANRE, însă numirea sa a fost contestată la CCr de grupul parlamentar USR. 

La începutul lunii mai, Alexandru Stănescu a anunţat că demisionează, pe motiv că vrea să se dedice unor proiecte care îi solicită "întreaga" implicare.

Pe 16 martie, Curtea Constituţională a României a decis că a fost neconstituţională numirea lui Alexandru Stănescu în funcţia de membru în Comitetul de Reglementare al ANRE.

Alexandru Stănescu, fratele secretarului general al PSD, Paul Stănescu, a fost propus de social-democraţi ca membru în acest comitet.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu declara, recent, că este o discuţie în interiorul partidului privind susţinerea lui Iulian Iancu pentru postul din cadrul ANRE, eliberat după demisia fratelui lui Paul Stănescu, Alexandru Stănescu.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.