Zanfir Iorguş, candidat la Primăria Mangalia din partea alianţei PSD + ALDE + PNŢCD afirmă că a intrat în cursa electorală la solicitarea multora dintre locuitorii Mangaliei, pentru că oamenii s-au săturat să vadă cum oraşul se degradează pe zi ce trece. În opinia sa, oraşul trebuie să îşi regăsească sclipirea de altădată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am intrat în această cursă electorală la solicitarea multora dintre locuitorii Mangaliei. Oamenii s-au săturat să vadă cum oraşul se degradează pe zi ce trece şi cer o schimbare radicală a modului în care este administrată Mangalia. În oraşul în care locuim se construieşte haotic, fără a avea o abordare integrată a problemelor locuitorilor iar acest lucru trebuie să înceteze. Toţi locuitorii Mangaliei trebuie să fie respectaţi! Fie că vorbim de construirea de noi locuinţe pentru tineri, sau crearea unor noi locuri de muncă, măsurile sunt necesare pentru ca toţi copiii noştri să rămână alături de noi. Nu trebuie să căutăm soluţii miraculoase, ci trebuie doar să continuăm programele abandonate de actuala administraţie. Eu am copilul la Bucureşti şi mi-e destul de greu să îl văd o dată la câteva luni dar vă daţi seama cât de greu le este celor care au copiii plecaţi în străinătate în căutarea unui trai mai bun? Exodul tinerilor din Mangalia trebuie să înceteze şi ne putem asigura de acest lucru cu măsuri aparent simple, dar care nu au fost gândite până acum de actuala administraţie locală”, afirmă Iorgus, al cărui slogan electoral este ”Împreună pentru Mangalia!”.

În opinia sa, vârstnicii merită, la rândul lor respect.

”Programele de acordare de pachete au devenit programe de umilinţă şi nu se mai poate continua aşa. În programul meu, am prevăzut adaptarea acestui program la zilele noastre, iar toţi pensionarii vor primi bonuri valorice de valoare similară cu pachetele acordate astăzi, dar îşi vor putea alege singuri bunurile pe care să le cumpere. Mergând mai departe, sănătatea este importantă pentru fiecare dintre noi, iar la părinţii noştri, în mod special. Trebuie să implementăm un program de vouchere pentru asistenţă medicală prin care toţi vârstnicii cu venituri mici să poată să primească îngrijire medicală specializată. Nu se mai poate ca problemele de sănătate ale locuitorilor din Mangalia să fie amânate tocmai din lipsa banilor”, afirmă Iorguş.

El consideră că trebuie reluate evenimente precum Festivalul Callatis sau Zile şi Nopţi de Literatură.

”Nu în ultimul rând, oraşul nostru trebuie să îşi regăsească sclipirea de altădată iar acest lucru îl putem realiza prin reluarea evenimentelor culturale de talie internaţională care au pus, în trecut, Mangalia pe harta culturală a lumii, precum Festivalul Callatis sau Zile şi Nopţi de Literatură, evenimente la care participau artişti consacraţi sau laureaţi ai premiului Nobel. Vom dovedi că împreună putem dezvolta proiecte pentru Mangalia”, a declarat Zanfir Iorguş, candidat la primăria Mangalia din partea alianţei PSD + ALDE + PNŢCD.

 

 

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.