Partidul Naţional Liberal e singurul partid care s-a angajat categoric în favoarea antreprenorilor români şi în favoarea pilonului II de pensii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

PNL a depus un proiect de lege pentru protejarea cotei unice timp de 10 ani, dând astfel un semnal puternic pentru susţinerea mediului de afaceri, pentru creşterea economică şi crearea de locuri de muncă.

PNL este singurul partid adevărat de dreapta şi singurul partid care poate învinge PSD la alegerile locale. Orice vot pentru alte partide care se consideră de dreapta, cum ar fi USR, e un vot irosit şi ajută de fapt PSD, în mod indirect.

PNL a demonstrat concret, prin voturile din Parlament, prin măsurile de la guvernare şi prin iniţiativele legislative că e alături de mediul privat, de antreprenori şi de angajaţii din companiile private.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

De aceea, PNL a respins impozitarea progresivă a pensiilor din pilonul II, a susţinut menţinerea plafonului de 500.000 de euro pentru un regim fiscal prietenos al microîntreprinderilor, s-a opus creşterii TVA şi a votat măsuri pentru sprijinirea fermierilor.

PNL a arătat clar că este un partid de dreapta, deci votul pentru PNL este singurul vot util pentru victoria dreptei în alegerile din 9 iunie 2024.

(Articol comandat de PArtidul Naţional Liberal

CMF: 21240015)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.