Legea de aprobare a ordonanţei de urgenţă 14, care abrogă OUG 13 de modificare a codurilor penale, a fost aprobată în unanimitate de Comisia juridică a Camerei Deputaţilor şi va intra în plen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Discuţiile din Comisia juridică a Camerei Deputaţilor au durat mai puţin de 4 minute. Preşedintele Comisiei, Eugen Nicolicea, a citit forma legii, aşa cum a ieşit ea din Senat, şi şi-a întrebat colegii dacă au observaţii de făcut. Cum nimeni nu a luat cuvântul, Nicolicea a supus la vot Legea de aprobare a OUG 14, aceasta fiind adoptată în unanimitate de către deputaţii jurişti.

Plenul Camerei Deputaţilor va dezbate şi vota marţi Legea de aprobare a OUG 14/2017, sub rezerva primirii raportului Comisiei juridice.

Tot luni, în Senat, legea de respingere a ordonanţei de urgenţă 13, prin care au fost modificate codurile penale, a primit raport de aprobare din partea Comisiei juridice a Senatului, urmând ca respingerea să fie confirmată şi prin votul plenului Senatului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.