Preşedinta Organizaţiei Femeilor Liberale Nicoleta Pauliuc a anunţat că filiala le susţine pe Adina Vălean şi Alina Gorghiu pentru a fi incluse pe lista alegerilor europarlamentare, pe locuri eligibile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Deocamdată este doar susţinerea din partea Organizaţiei de Femei. În calitate de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale am luat o decizie de a sprijini două doamne pe listele electorale, pe listele la europarlamentare, şi, în acelaşi timp, am văzut cu toţii faptul că în Guvernul României astăzi avem patru doamne care reprezintă Partidul Naţional Liberal. Deci, iată, avem o reprezentare mai mare de 30% decât vorbim în societate despre cote de gen, ”, a afirmat, miercuri, la Senat, Paulic.

Senatoarea PNL a adăugat că îşi doreşte, „atunci când vorbim de lista la consilii judeţene, primari, preşedinţi de consilii judeţene, consilii locale să avem mult mai multe doamne”.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC

6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

„Acum, PNL are aproximativ 2.000 de doamne în administraţia publică locală, incluzând primari. Orice doamnă din PNL îi poate reprezenta cu cinste pe români”, a mai precizat Nicoleta Pauliuc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.