Liberalul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Galaţi, într-o conferinţă de presă, că dacă va ajunge preşedinte al PNL va avea o relaţie de ”parteneriat transparent” cu şeful statului, bazat pe ceea ce îi leagă, având în vedere că Iohannis a ajuns în această funcţie din postura de candidat al PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Va fi o relaţie de parteneriat transparent, deschis, bazat pe ceea ce ne leagă. Hai să fim serioşi în această privinţă, preşedintele Klaus Iohannis a ajuns preşedintele României fiind candidat al PNL, fiind chiar preşedintele PNL, s-a prezentat în faţa cetăţenilor cu un program şi în mod evident PNL susţine preşedintele în aplicarea programului pe care l-a prezentat în momentul în care a fost ales preşedintele României”, a afirmat Orban întrebat cum crede că va fi relaţia sa cu Klaus Iohannis, dacă va fi ales preşedinte al PNL.      

Pe de altă parte, întrebat dacă va menţine această relaţie şi în cazul în care preşedintele Iohannis va face greşeli, Orban a răspuns: ”V-am spus, susţinem toate măsurile din programul preşedintelui Klaus Iohhanis”.   

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ludovic Orban s-a întâlnit, vineri, la Galaţi, cu aleşi ai PNL din teritoriu în cadrul acţiunilor sale de campanie internă, o întâlnire similară urmând să aibă loc, vineri după-amiază, şi în municipiul Tecuci. Filiala de la Galaţi este cea de-a şaptea vizitată de Ludovic Orban, care are în plan să ajungă de minimum două ori în fiecare organizaţie judeţeană până la Congresul Naţional al PNL programat pe 17 iunie 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.