Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a afirmat că unii liberali folosesc şedinţele de Birou Executiv pentru a spune anumite lucruri, iar apoi să dea "pe surse" ceea ce afirmă ei în şedinţe, menţionând că nu are obiceiul să îşi atace colegii de partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Se pare că unii colegi folosesc şedinţele de Birou Executiv ca să îşi spună anumite lucruri şi după aia să dea «pe surse» ce spun ei în şedinţe, dar de cele mai multe ori nu dau pe surse, nu relatează fidel. E problema lor. În ceea ce mă priveşte pe mine, toţi membrii PNL sunt colegii mei, după Congresul din 25 septembrie vom rămâne o echipă şi nu am obiceiul să îmi atac colegii mei de partid”, a afirmat Ludovic Orban, marţi, într-o conferinţă de presă.

Întrebat despre faptul că i-a arătat cu degetul pe unii dintre colegii săi, preşedintele PNL a răspuns: "Nu i-am arătat cu degetul, în conferinţa de presă de la Caraş-Severin am fost întrebat cu privire la ceea ce înseamnă «suflul nou» şi revendicarea faptului că se vine cu un suflu nou şi mi-am pus un semn de întrebare, dacă poţi să vorbeşti de suflul nou când ai în spate oameni care au vechime în PNL, pe care i-am şi enumerat. Asta vi se pare o critică? Am spus că în ceea ce mă priveşte pe mine trebuie întotdeauna să existe o îmbinare foarte echilibrată între înţelepciunea, experienţa unilor membri ai PNL, chiar i-am lăudat pe cei pe care i-am enumerat, şi evident cei mai tineri care vin cu entuziasm, vin cu curaj, vin cu energie şi că trebuie să existe un echilibru între trăsăturile celor cu experienţă, celor înţelepţi, celor cu vechime în partid şi cei care sunt mai noi”.

El a menţionat că acel lucru nu a fost o critică.

"Nu a fost sub nicio formă o critică faptul că eu arăt un lucru care e de domeniul evidenţei nu poate fi considerat un atac, nu am spus nimic rău despre ei. E o victimizare care îmi arată că de fapt....acum uitaţi-vă la ce se întâmplă în peisajul mediatic, inclusiv că facem şedinţe de Birou Executiv şi vi se dau fişiere audio cu atacurile la adresa mea care sunt făcute în interiorul Biroului Executiv, neasumate public”, a explicat Orban.

Ministrul Muncii Raluca Turcan şi deputatul Florin Roman l-au atacat dur marţi, în şedinţa conducerii liberale, pe liderul partidului Ludovic Orban, reproşându-i atacurile la adresa colegilor şi faptul că a luat decizii fără să se consulte cu colegii.

”Vă rog să nu mai atacaţi colegii de partid! (...) Nu cred că cei din afară sunt interesaţi de frustrările din interior”, i-a spus Turcan lui Orban, potrivit unor surse din partid.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.