Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, spune că formaţiunea politică pe care o conduce nu îi va primi să candideze la alegerile locale pe primarii care acum sunt la PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Orban a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că preşedinţii organizaţiilor judeţene trebuie să îşi asume candidatura fie pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, fie pentru primăria municipiului reşedinţă de judeţ, acolo unde sondajele de opinie arată că PNL nu are candidaţi care ar putea câştiga. 
 
"Am luat în dezbatere câteva chestiuni legate de pregătirea alegerilor locale. Aici Biroul Politic Naţional a adoptat două decizii în unanimitate. Prima decizie este aceea ca preşedinţii filialelor judeţene, acolo unde nu există, conform sondajelor de opinie, candidaţi care să rezultate din sondajele de opinie că au şansa de a câştiga, să-şi asume răspunderea candidaturii, fie la Primăria municipiului reşedinţă de judeţ, fie la preşedinţia Consiliului Judeţean”, a afirmat Ludovic Orban. 
 
El a mai spus că niciun primar de la PSD nu va candida din partea PNL la alegerile locale din acest an.
 
"A doua decizie pe care am luat-o, care este în lumina deciziei anterioare a partidului care a vizat parlamentarii, care a fost luată după învestirea Guvernului pe care îl conduc, este aceea ca în alegerile locale PNL să nu primească ca şi candidat la funcţia de primar niciun primar care este astăzi în PSD”, a explicat Orban.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.