Premierul Ludovic Orban a spus, vineri după-amiază, la Iaşi, că nu se teme de moţiunea de cenzură a PSD, ci se teme doar de Dumnezeu, dar a admis că la un moment dat "majoritatea PSD din Parlament nu va mai răbda şi o să-i determinăm să se coalizeze".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat de jurnalişti dacă se teme de o moţiune de cenzură a PSD, Orban a răspuns: "Mă tem de Dumnezeu".

În privinţa datei la care ar putea avea loc anticipatele, Ludovic Orban a spus că acestea vor avea loc când va fi posibil.

Cât priveşte existenţa unui plan al liberalilor pentru a se ajunge la anticipate, Orban a afirmat că PNL are un plan cu ceea ce trebuie să facă la guvernare.

"Probabil, la un moment dat, majoritatea PSD din Parlament nu o să mai rabde şi o să-i determinăm să se coalizeze. La ora actuală obiectivul nostru este să realizăm lucrurile pe care le-am trecut în programul de guvernare. Noi vom face tot ce depinde de noi să ajungem la situaţia anticipatelor”, a explicat Orban.

Întrebat dacă alegerile anticipate ar avantaja PNL, Orban a susţinut că liberalii vor câştiga următorul scrutin, indiferent când acesta va avea loc.

"Aici nu este vorba despre avantaje pentru PNL, noi vom câştiga alegerile indiferent când vor avea loc. Problema este că Parlamentul actual nu mai are nicio legătură cu opţiunile politice ale românilor. Este rezultatul alegerilor din decembrie 2016 care a dat o componenţă în totală contradicţie cu ceea ce vor românii azi. Parlamentul ţine prizonier întreaga societate românească. De aceea vrem anticipate, ca guvernul să aibă un sprijin solid, omogen şi puternic pentru realizarea reformelor de care are nevoie România”, a spus Ludovic Orban.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.