PNL este singura formaţiune politică care într-adevăr grupează o elită sau nişte vârfuri ale societăţii, a declarat sâmbătă, la Botoşani, liderul partidului, Ludovic Orban, care a adăugat că mulţi din cei care sunt actori astăzi nici nu ştiu foarte bine ce vor, sunt complet impredictibili, nu au coeziune în acţiune şi de multe ori au agende care nu sunt decât nişte agende care nu au alt scop, decât să culeagă voturi. El a susţinut că acesta este motivul pentru care PNL va trebui să facă mai mult decât a făcut între 2017 şi 2020, adăugând că la alagerile parlamentare PNL putea face mai mult.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Partidul Naţional Liberal este singura formaţiune politică care într-adevăr grupează o elită sau nişte vârfuri ale societăţii şi mai ales, grupează oameni normali, oameni care stau pe propriile picioare, oameni care nu sunt bolnavi de putere, oameni care atunci când ajung în funcţii publice au capacitatea să le gireze cu profesionalism şi în interesul public. Uitaţi-vă la spectrul politic! Mulţi din cei care sunt actori astăzi nici nu ştiu foarte bine ce vor, sunt complet impredictibili, nu au coeziune în acţiune. De multe ori au agende  care nu sunt decât nişte agende care nu au alt scop, decât să culeagă voturi. Nu au niciun fel de competenţă şi capabilitate în materie de guvernare”, a afirmat Orban în faţa membrilor PNL Botoşani.

În opinia sa, din acest motiv, în următorii ani PNL va trebui să facă mai mult decât a făcut între 2017 şi 2020.

”Hai să fim cinstiţi, acum, uitându-ne unii în ochii celorlalţi, şi să recunoaştem că la alegerile parlamentare puteam face mai mult . Eu am făcut o analiză a alegerilor parlamentare pe care nu am mai vrut să o pun în dezbaterea PNL, pentru că noi aveam altă preocupare: Să negociem aşezarea la guvernare. Să încercăm să obţinem poziţiile care să ne permită să luăm deciziile la guvernare. Nu mai avea rost să începem să facem o analiză. Dar fiecare dintre noi trebuie să ne facem o introspecţie, să ştim fiecare cât puteam face mai mult”, a subliniat Orban.

 

 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.