Preşedintele liberarilor Ludovic Orban a afirmat joi, la evenimentul de lansare a sediului de campanie al PNL Bucureşti că partidul este singura forţă politică care are capacitatea să formeze o majoritate parlamentară, după alegerile din 6 decembrie, care să ţină PSD pe tuşă cel puţin 8 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mai avem un mic pas. Din păcate, de un an de zile, aproape tot ce vrea să facă bun Guvernul este sabotat, întârziat, modificat, denaturat de o majoritate PSD din Parlament care îşi bate joc de România şi care reprezintă cel mai mare inamic al României. PNL este singura forţă politică ce are capacitatea să pună punct acestei dominaţii a PSD din Parlament, este singura forţă politică ce are capacitatea să învingă PSD, aşa cum am demonstrat la europarlamentare, la prezidenţiale şi la locale şi noi suntem cei care avem capacitatea să formăm o majoritate parlamentară care să ţină PSD pe tuşă cel puţin opt ani de zile, o majoritate parlamentară responsabilă, care să aibă capacitatea să pună în practică un program de guvernare care să ducă România pe locul pe care îl merită.  O ţară europeană dezvoltată în care oamenii trăiesc mai bine, în care au locuri de muncă, în care pot să investească, în care pot să-şi dezvolte carierele şi în care pot să reuşească în viaţă. Suntem departe de ceea ce ne dorim”, a afirmat joi Ludovic Orban.

El a adăugat că inamicul principal în România nu este PSD, nu este COVID-19, ci sărăcia. 

„Obiectivele pe care vrem să le punem în practică sunt obiective extrem de ambiţioase. Inamicul nostru principal nu este PSD, nu este COVID, inamicul nostru principal este sărăcia. Vrem să dăm o şansă la o viaţă decentă, la o viaţă prosperă, fiecărui cetăţean român, fiecărui copil, fiecărui adolescent, fiecărui bunic sau părinte, dar acest lucru nu se poate realiza decât pe o mobilizare exemplară a efortului societăţii, care să fie condusă de un Guvern responsabil şi de o majoritate parlamentară serioasă şi reformatoare”, a completat Orban. 

Premierul a lansat un mesaj şi pentru români, acelea de a veni la vot pe 6 decembrie pentru a nu mai lăsa PSD la butoane.

„Pe 6 decembrie vor fi alegeri parlamentare, decisive pentru România. Veniţi la vot! În 2016, mulţi au crezut că nu sunt importante alegerile parlamentare şi absenţa de la vot a oamenilor buni a dus la crearea unui monstru care în trei ani de zile era să pună pe butuci România. Gândiţi-vă că este decisivă ziua de 6 decembrie, decisivă pentru ceea ce va urma. Nu mai lăsaţi PSD-ul la butoane. Veniţi în număr mare la vot şi votaţi PNL sau alte formaţiuni democratice, proeuropene, înclinate spre reformă astfel încât să formăm o majoritate parlamentară solidă, care să ne permită, cu adevărat, să  readucem România pe drumul ce bun şi să transformăm România într-o ţară de care să fim mândrii”, a conchis prim-ministrul. 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.