Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că, pentru prima oară în ultimii 29 de ani, Parlamentul nu a organizat o şedinţă festivă pentru aniversarea Revoluţiei din decembrie 1989, călcând în picioare memoria eroilor care şi-au dat viaţa pentru libertate şi democraţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Pentru prima oară în ultimii 29 de ani, Parlamentul, condus astăzi de Dragnea şi Tăriceanu, NU a organizat o şedinţă festivă pentru aniversarea Revoluţiei din decembrie, călcând în picioare memoria eroilor care şi-au dat viaţa pentru libertate şi democraţie şi a celorlalţi români care au avut curajul să înfrunte forţele de represiune ale regimului comunist. Dragnea şi Tăriceanu îşi dau arama pe faţă. Nu sunt altceva decât doi strigoi ai regimului defunct, care, din păcate, încă ne mai bântuie, încercând să bage din nou frica în noi...“, a scris Ludovic Orban pe Facebook.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.