Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, afirmă că pentru noul mandat în fruntea partidului şi-a stabilit ca obiectiv câştigarea alegerilor din 2024. "Cred că niciun candidat la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal nu poate să se prezinte în faţa partidului fără să-şi asume acest obiectiv”, adaugă Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Obiectivul pe care mi-l stabilesc ca preşedinte al Partidului Naţional Liberal este câştigarea alegerilor din 2024 şi cred că niciun candidat la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal nu poate să se prezinte în faţa partidului fără să-şi asume acest obiectiv. Vă spun în schimb că atingerea acestui obiectiv depinde în cel mai înalt grad de performanţa guvernării, performanţa guvernării naţionale şi performanţa guvernării locale”, a afirmat Ludovic Orban, sâmbătă seară, în şedinţa Comitetului Director Judeţean al PNL Bistriţa-Năsăud.
 
În acest context, Ludovic Orban a precizat că, în opinia sa, conducerea PNL, dar şi cea a Guvernului liberal au "obligaţia fundamentală" de a-i susţine pe aleşii locali ai partidului şi de a asigura sprijinul şi finanţarea proiectelor iniţiate de aleşii locali ai PNL.
 
"Performanţa primarilor noştri asigurăm performanţa Partidului Naţional Liberal în ansamblul său", a adăugat Orban.
 
Preşedintele PNL a subliniat şi importanţa modernizării partidului în sensul digitalizării. 
 
"Trebuie să ne adaptăm la tehnologia modernă. Digitalizarea completă a partidului este un obiectiv fundamental. Îmbunătăţirea comunicării interne, dar şi a comunicării externe, inclusiv prin îmbunătăţirea capacităţilor noastre de comunicare atât pe comunicare direct, cât şi pe comunicare online, cât şi comunicarea media este fundamentală. Pentru că noi putem să facem foarte multe lucruri bune pentru oameni, dar, dacă nu ştim să le comunicăm, oamenii nu o să ştie că ele vin de la noi şi nu o să constituie practic un temei pentru susţinerea în continuare a Partidului Naţional Liberal”, a mai afirmat Orban în faţa liberalilor din Bistriţa-Năsăud.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.