Ludovic Orban a afirmat că moţiunea simplă a PSD împotriva ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene Cristian Ghinea a fost respinsă. Preşedintele Camerei Deputaţilor a adăugat că, până acum, la toate moţiunile, hotărârile Camerei, modificările de Regulament au fost luate în calcul toate voturile exprimate online şi a transmis atât PSD, cât şi AUR că „trebuie să numere mai bine”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„A fost respinsă moţiunea simplă. Trebuie să numere mai bine. Până acum s-au luat în calcul toate voturile online exprimate la toate moţiunile, la toate modificările de Regulament, la toate hotărârile Camerei Deputaţilor. Încă o dată vă spun. Moţiunea a fost respinsă”, a declarat Ludovic Orban, întrebat marţi la Parlament dacă a trecut sau nu moţiunea simplă împotriva ministrului Cristian Ghinea.

Camera Deputaţilor a respins marţi moţiunea simplă a PSD la adresa ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene Cristian Ghinea, a anunţat preşedinta de şedinţă, vicepreşedintele Camerei Cristina Prună.

Liderul deputaţilor PSD Alfred Simonis a precizat că a fost încălcat Regulamentul de funcţionare a forului legislativ care spune că pot fi votate prin mijloace electronice doar actele normative, iar moţiunea simplă nu este un act normativ.

Ulterior plenului Camerei, Marcel Ciolacu a afirmat că PNL şi USR PLUS au fraudat votul la moţiunea simplă împotriva ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene Cristian Ghinea. „Toţi cei care încearcă prin furt să-l ţină în continuare în scaun pe Ghinea ca să deturneze miliarde din banii europeni vor răspunde în faţa legii”, a avertizat liderul PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.